Despre noi

Bun venit la Complex Hotelier Majestic Jupiter All Inclusive!
Complexul Hotelier Majestic Jupiter te asteapta pentru vacanta familiei tale all inclusive reusita, in statiunea Jupiter, la aproximativ 150m de plaja.
Complexul Hotelier Majestic Jupiter nu este doar locul unde va puteti relaxa dupa o zi la plaja, ci este casa ta departe de casa, locul in care iti vei dori sa revi.
Cele 150 de camere duble si 8 apartamente sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor, baie cu dus si balcon, tot ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa. Iar pentru momentele de relaxare, piscina noastra exterioara va asteapta cu sezlonguri si umbrele gratuite, iar terasa este scena perfecta pentru spectacolele de divertisment din fiecare seara.
Pentru cei mici, avem pregatit un loc de joaca exterior si programe de animatie.
Pentru conferinte sau intalniri de afaceri Complexul Hotelier Majestic Jupiter pune la dispozitie 3 sali de conferinte, moderne, cu capacitati de la 20 pana la 80 de persoane, ideale pentru evenimente si intalniri de afaceri.
Suntem bucurosi sa va impartasim povestea noastra. Va invitam sa va alaturati comunitatii noastre de oaspeti fericiti si sa petreceti vacanta alaturi de noi.
Va asteptam cu entuziasm sa descoperiti  Complexul Hotelier Majestic Jupiter, unde fiecare vizita devine parte dintr-o poveste minunata.
Folosim o esenta magica, care are ca ingrediente principale: picaturi din frumusetea litoralului, raze din soarele verii si caldura comunitatii locale, pe care le completam cu experienta noastra in ospitalitate, munca si implicarea personalului nostru.