Activitati & Divertisment

Complexul Hotelier Majestic Jupiter  nu va trece neobservat, datorita atmosferei de vacanta care se imbina perfect cu buna dispozitie si unde distractia predomina.
Complexul ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere a timpului: piscina exterioara, gradina, terasa si restaurant, loc de joaca pentru copii, spectacole de divertisment in cadrul programului artistic ce se desfasoara in fiecare seara pe terasa hotelului.

Gradina Complexului Hotelier Majestic Jupiter

Gradina amenajata cu drag pentru oaspetii nostri ofera acestora racoarea mult dorita in zilele fierbinti de vara, fiind dominata de arbori a caror varsta indica anul construirii hotelului.
Glasul pasarelelor, adapostite in arbori iti va aduce liniste in suflet si in ganduri.
O plimbare ar fi perfecta,cat si degustarea unei cafele dimineata sau rostirea unor cuvinte frumoase persoanei dragi si iubite! Gradina va asteapta, oferind linistea si confortul necesar relaxarii voastre in vacanta!
Vino sa descoperi un mic colt rupt din paradis ce iti ofera starea de bine de care ai nevoie!

Loc de joaca pentru copii

Amenajat in curtea interioara a hotelului, este dotat cu tobogane, saltele gonflabile si leagane. Aici cei mici pot petrece toata ziua fara sa se plictiseasca.
Nu-i uitam nici pe parinti, carora le recomandam ca indiferent de varsta, sa dea in mintea copiilor, sa se joace alaturi de ei. Noi o consideram o adevarata terapie, terapia bunei dispozitii.
Asa ca te asteptam sa vii cu prichindelul sa se distreze si sa se joace in aerul curat de afara sub razele blande ale soarelui, si de asemenea sa isi creeze amintiri noi si frumoase in locul lui de joaca preferat! Culorile vii si vesele ale toboganelor, cat si aventura ce o ofera, le vor aduce bucuria in suflet celor mici!

Sala de conferinta

Complexul Hotelier Majestic Jupiter beneficiaza de 3 sali de conferinta. Capacitatea acestora este de 20, 50, si 80 locuri.
Salile de conferinta sunt dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, videoproiector, flipchart, ecran de proiectie.